Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
PuurPapendrecht

UitgelichtGids

Het klimaat verandert: hoosbuien en langere perioden van droogte zullen vaker voorkomen. Operatie Steenbreek is een landelijke campagne met als motto 'Een tegel eruit, een plant erin!' Doel is gezamenlijk verstening tegen te gaan door tuinen, pleinen en straten groener te maken. Samen kunnen we het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige en gezonde samenleving!
Onderaan de dijk langs de Merwede treft u nog een landelijk stukje Papendrecht. In onze boomgaard worden op natuur – en milieuvriendelijke wijze, met veel aandacht voor smaak, fruitsoorten zoals appels, peren, pruimen en kersen geteeld. Een deel van deze oogst wordt ambachtelijk verwerkt tot jam, sap en saus. Daarnaast worden in onze eigen brouwerij, ‘Brouwerij de Heerlijkheid’ smaakvolle speciaalbieren gebrouwen. Dit alles en nog veel meer wordt in onze winkel, Landwinkel de Fruitheerlijkheid verkocht. Van fruit en groenten tot cadeaupakketten en jam – het assortiment is uitgebreid. Een assortiment wat ook bestaat uit biologische producten.
Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt.
We willen graag met u als bewoner, ondernemer of organisatie in gesprek over de toekomst van Papendrecht. Over onderwerpen die u en ons raken. We zoeken een permanent gesprek, dus niet één keer of voor een specifiek project.