Details

Dinsdag 23 april 2019 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen

Op dinsdagmiddag wordt er volop gewerkt in de De Tuin van De Spil. Alleen op je 'eigen' stukje, samen iets aanpakken of met persoonlijk begeleiding, alles kan! Werk ook een keer een uurtje in de meewerktuin

Kom je een keer kijken? Op dinsdag of donderdag is de inloop overdag open en laten we de tuin graag zien.

Tuinonderhoud
We doen het onderhoud van het gras. Lekker buiten bezig zijn. De paadjes schoonhouden en de straat vegen, uitgebloeide bloemetjes weghalen. Bezems, harken, onkruidstekers, graskantenmaaier, al het materiaal is beschikbaar.

ZAPpen
We gaan elke week een rondje  ZAPpen. We hebben veel ZAP-materialen. Loop je een keer binnen? We rusten even uit in de patio waar mooie grote tafels en plantenbakken staan.

Werken met hout
We zijn bezig met opstarten en inrichten van de Ruiltuinen in Papendrecht. We werken met steigerhout, gaas en planten. Er kunnen vogelhuisjes en bijenkastjes gemaakt worden. Ook voor werken met hout is gereedschap beschikbaar. In de patio staat een grote werktafel.

Eten kan in het eetcafé bij Inloop De Spil, van 12:00 - 13:00 uur. 

Wijk
Molenvliet
Thema
Buurt en leefbaarheid, Ontmoeten
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60

Over de organisator

De tuin van De Spil
De tuin van De Spil is een meewerktuin en wordt onderhouden door bezoekers, buurtbewoners en vrijwilligers. De Tuin van de Spil is één va...... Lees meer