Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Sociale wijkwinkel FIDEELWijkwinkel Fideel is het centrale ontmoetingspunt van de wijk De Kooy - Oosterkwartier in Papendrecht. Cliënten met een verstandelijke beperking, een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren hersenletsel zijn hiervoor in Fideel samen met vrijwilligers aan de slag. Variant is ook een leer/werkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


In Fideel kunnen bezoekers terecht voor een kopje koffie, een praatje en voor:

In– en verkoop van tweedehands kinderkleding: Geef kinderkleding een tweede leven.

Ruilboekenkast: Zet een boek van jezelf in de kast en neem gratis een ander boek mee naar huis

Verkoop producten: Koop leuke voordelige outletcadeautjes uit onze cadeauwinkel Gemivaria en producten uit de ateliers van de Gemiva-SVG Groep.

Vraag– en aanbodbord: Ruil gratis je gebruikte spullen of bied je diensten aan.

Inzamelpunt gebruikte cartridges, mobiele telefoons en plastic flessendoppen: Verzamel ze en lever ze bij Fideel in. Wij zorgen voor recycling en de opbrengst gaat naar stichting Aap, stichting Opkikker en stichting Hulphond.

Spaarpot Voedselbank: Geef gul zodat met het geld plantjes en zaden kunnen worden aangeschaft waarmee De Groenderij groente teelt voor klanten van de Voedselbank in Papendrecht.

De Gunkast: Je kent ze wel: goedbedoelde cadeautjes die je hebt gekregen maar niet gaat gebruiken. Ze zijn welkom in de Gunkast. Wij verkopen ze daar. De opbrengst gaat naar activiteiten voor de wijk

Koffiepunten DE: Heb je ze nog in de la liggen? Wij sparen ze voor een nieuw servies in de wijkwinkel.

Deel dit bericht!