Details

Zaterdag 29 juni 2019 van 10:30 tot 11:45 uur
Afgelopen
Visschersbuurt 1
Papendrecht, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 23 februari 2020
Zwangerschapsyoga

Tijdens deze ontspannen zwangerschapscursus leer je ademhalingstechnieken en houdingen die jou kunnen helpen met het opvangen van je weeën. De cursus bestaat uit acht lessen van anderhalf uur, waarvan zeven lessen vóór de bevalling plaatsvinden en de achtste les, de zogenoemde kraamborrel,  na de bevalling plaatsvindt.


Inhoud:

De lessen zijn toegankelijk en nuchter. Yoga-ervaring is niet nodig. Zwangerschapsyoga biedt verschillende oefeningen en technieken die helpen bij het verbeteren van de houding, het opvangen van weeën en het ontspannen tussen de weeën door. Naast deze lichamelijke oefeningen richt zwangerschapsyoga zich ook op de mentale gesteldheid. Hierbij ligt de focus vooral op ontspanning. Door bewust te luisteren naar je lichaam en verschillende ademhalingsoefeningen toe te passen, leer je je volledig te ontspannen en rust te vinden. Zo ben je niet alleen lichamelijk goed voorbereid op de bevalling, maar zit je ook tijdens je zwangerschap goed in je vel!


De kosten voor de cursus bedragen 150 euro. 

Wijk
Middenpolder
Thema
Sport en beweging, Zorg en gezondheid
Leeftijd
18 - 50

Over de organisator

Vief Zwanger
Vief Sportief verzorgt zwangerschapscursussen in Papendrecht en omstreken. ZwangerFit, zwangerschapsyoga, HypnoBirthing en privé zwangers...... Lees meer