PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Sociale wijkwinkel FIDEEL


  • woensdag 11 september 2019
  • Tussen 13:00 en 15:30
  • Wijkwinkel Fideel, Albert Schweitzerstraat 115, 3356BG Papendrecht
  • Wekelijks op woensdag tot en met 22 mei 2020
  • Wijk: Oostpolder - de Kooy
  • Thema: Ontmoeten
  • Leeftijd: 18 - 50

Wijkwinkel Fideel is het centrale ontmoetingspunt van de wijk De Kooy - Oosterkwartier in Papendrecht. Cliënten met een verstandelijke beperking, een lichamelijke handicap en/of niet-aangeboren hersenletsel zijn hiervoor in Fideel samen met vrijwilligers aan de slag. Variant is ook een leer/werkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


In Fideel kunnen bezoekers terecht voor een kopje koffie, een praatje en voor:

In– en verkoop van tweedehands kinderkleding: Geef kinderkleding een tweede leven.

Ruilboekenkast: Zet een boek van jezelf in de kast en neem gratis een ander boek mee naar huis

Verkoop producten: Koop leuke voordelige outletcadeautjes uit onze cadeauwinkel Gemivaria en producten uit de ateliers van de Gemiva-SVG Groep.

Vraag– en aanbodbord: Ruil gratis je gebruikte spullen of bied je diensten aan.

Inzamelpunt gebruikte cartridges, mobiele telefoons en plastic flessendoppen: Verzamel ze en lever ze bij Fideel in. Wij zorgen voor recycling en de opbrengst gaat naar stichting Aap, stichting Opkikker en stichting Hulphond.

Spaarpot Voedselbank: Geef gul zodat met het geld plantjes en zaden kunnen worden aangeschaft waarmee De Groenderij groente teelt voor klanten van de Voedselbank in Papendrecht.

De Gunkast: Je kent ze wel: goedbedoelde cadeautjes die je hebt gekregen maar niet gaat gebruiken. Ze zijn welkom in de Gunkast. Wij verkopen ze daar. De opbrengst gaat naar activiteiten voor de wijk

Koffiepunten DE: Heb je ze nog in de la liggen? Wij sparen ze voor een nieuw servies in de wijkwinkel.


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.