Details

Woensdag 28 augustus 2019 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen

Op woensdagochtend 28 augustus 2019 organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) samen met De Heerlijkheid van Papendrecht het Zintuigenpad door de boomgaard voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. De ochtend start om 10.00 uur bij De Heerlijkheid van Papendrecht en duurt ongeveer 2 uur.

 

Misschien heb je in mei al geleerd hoe de bijen hun zintuigen gebruiken. Vandaag gaan we onder leiding van een gids op pad door de boomgaard en gaan we al onze zintuigen (voelen, ruiken, proeven, horen, zien) gebruiken.

 

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven met naam en leeftijd kind via .

 

De Heerlijkheid van Papendrecht ligt aan de Kerkbuurt 56, 3354 XK te Papendrecht. Voor meer informatie: www.nvwa.eu of www.fruitheerlijkheid.nl .


 

Wijk
Elders
Thema
Cultuur en natuur
Leeftijd
6 - 12

Over de organisator

Natuur- en Vogelwacht "De Alblasserwaard"
De Natuur- en Vogelwacht "De Alblasserwaard" is een middelgrote regionale vereniging met bijna550 leden. Binnen de vereniging zijn een gr...... Lees meer