Details

Zaterdag 4 februari 2023 tussen 09:00 en 12:00
Afgelopen
P.S. Gerbrandystraat 31, Papendrecht

Op zaterdag 4 februari bent u van harte welkom in het Repaircafé. U kunt uw kapotte spullen laten repareren of herstellen. We zijn open van 09:00 tot 12:00 uur (aanmelden bij de ontvangsttafel kan tot 11:30 uur).

Kom langs en onze vrijwilligers zullen hun best doen om uw spullen te repareren of herstellen zoals elektronische apparaten, computers (wel vooraf aanmelden via ), naaimachines, koffiemachines, kleding, kettinkjes, messen slijpen enz.  

Doorgaans kunnen we veel van de spullen repareren. De reparaties zijn gratis maar bent u tevreden over de reparatie of uw bezoek dan is een kleine bijdrage in de fooienpot (ook met QR-code) welkom. 

Weggooien als iets nog gerepareerd kan worden is toch geen optie?! Een maatschappij van verspilling is niet meer verantwoord omdat we inmiddels allemaal weten dat grondstoffen, metalen en mineralen schaars zijn geworden. Als we aan onze kinderen en kleinkinderen nog een leefbare wereld willen overdragen moeten we in actie komen, ook door kleine aanpak, bijvoorbeeld door kapotte spullen te laten repareren. Die krijgen daardoor een tweede leven waarmee ook u uw steentje bijdraagt aan een duurzame(re) samenleving. 

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina of onze website www.repaircafepapendrecht.nl. Op de website staan ook reparatievoorbeelden en filmpjes zodat u ook zelf al kunt kijken hoe iets gerepareerd wordt.

Als u vanwege drukte even moet wachten dan kan dat in de zaal onder het genot van koffie of thee.

Het Repaircafé is gevestigd in de kleine zaal aan de P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht. 

Niet 'weggooien maar repareren' is ons devies én bij het Repaircafé 'kun je repareren leren'. 

Tot ziens op 4 februari.

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy
Thema
Dienstverlening en maatschappij
Leeftijd
12 - 18, 18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Stichting Repair Café Papendrecht
Bij het Repair Café zitten elke 1e zaterdag van de maand van 09:00 tot 12:00 uur vrijwilligers klaar voor het repareren van uw kapotte sp...... Lees meer