Details

Vrijdag 23 oktober 2020 van 10:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Burgemeester Keijzerweg 110, Papendrecht


Phoenix'17 organiseert weer het schooltoernooi. Heb je zin om mee te doen stuur dan een app naar 06-27263029 met je naam, leeftijd en welke school je op zit. De kosten zijn EUR 1,00. Hiervoor wordt een tikkie gestuurd. Het is voor groep 5 t/m 8. Inschrijven is mogelijk tot 6 oktober.

Het toernooi begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. De leerlingen worden verwacht in het sportcentrum aan de Burgemeester Keijzerweg 110 in de achterste sporthal bij de wedstrijdtafel.
Contactpersoon is Heidi Visser, telefoon 06-27263029, e-mail: .

De poule indeling wordt ter plaatse bekend gemaakt. Er worden partijen van +/- 10 minuten gespeeld en degene met de meeste wedstrijdpunten heeft gewonnen, er zijn prijzen in diverse categorieën te winnen! 

Mochten de leerlingen een eigen racket hebben, dan zou het fijn zijn als zij die zelf meenemen i.v.m. een beperkte aanwezigheid van leenrackets. zaalschoenen zijn verplicht.

Tijdens het schoolbadmintontoernooi wil de organisator graag foto's maken. In verband met de privacyregelingen graag aangeven of het akkoord is dat de foto's of video's gebruikt worden voor de krant, op de website van Phoenix’17 of  social media als Facebook en Instragram.

 

                                                                                                  

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy
Thema
Schoolsportkalender
Leeftijd
6 - 12

Over de organisator

Badmintonvereniging Phoenix'17
Phoenix’17 is niet zomaar een badmintonclub. Wij zijn er niet voor om jou enkel een shuttle over een netje te laten slaan. Zoals de Phoen...... Lees meer