Details

Maandag 1 februari 2021 van 15:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 15 februari 2021

Droom jij ervan om stripverhalen te schrijven en jouw fantasie op papier te zetten. Wacht dan niet langer en lees snel verder. 

Op maandag 11 januari mei starten we met een strip-en cartoonworkshop voor kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar. De workshop bestaat uit zes lessen, die van 15:30 – 17:00 duren. 

Tijdens deze workshop worden de basisvaardigheden van het striptekenen op een speelse manier behandeld. Wat komt er kijken bij het tekenen van een originele cartoon? Hoe zorg je voor spanning en afwisseling in je strip en hoe creëer je een stripfiguur. Leer alles over schetsen, compositie, werken op een plat vlak en nog veel meer. Schrijf je snel in want VOL = VOL. 

Locatie ; Crearuimte Suppord

Begin/einddatum ; Maandag 11 januari  t/m 15 februari

Tijd ; 15.30 – 17:00

Prijs ; € 15,00

Contactpersoon ; Susanne ten Hulzen. 

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Belangenorganisaties, Buurt en leefbaarheid, Creativiteit, Cultuur en natuur, Dienstverlening en maatschappij, Dieren, Evenementen, Geld & Financiën, Goede doelen, Hulpdiensten, Kind, jeugd en jongeren, Media, Ondersteuning bij zelfstandigheid, Onderwijs en ontwikkeling, Ontmoeten, Recreatie en ontspanning, Religie en levensbeschouwing, Sport en beweging, Werk en inkomen, Werkplaatsvoorziening, Wonen, Woonzorg/thuiszorg, Zingen en muziek maken, Zorg en gezondheid
Leeftijd
6 - 12

Over de organisator

Suppord jeugd en jongerenwerk Papendrecht
Suppord is er voor iedereen van 6 tot en met 21 jaar uit Papendrecht. Ons team is deskundig en divers (qua persoonlijkheden, achtergronde...... Lees meer