Welkom in het Odensehuis

Odensehuis Papendrecht

Details
Donderdag 22 juli 2021 tussen 10:00 en 15:00
Afgelopen
P.S. Gerbrandystraat 31, Papendrecht
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag, dinsdag en donderdag tot en met 11 januari 2022

Het Odensehuis is een inloop,-informatie-, en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Iedereen is welkom.
Het Odensehuis is op maandag, dinsdag en donderdag open van 10:00 uur tot 15:00 uur. Echter in verband met Covid-19 bent u alleen welkom na telefonische afspraak.
U kunt, na afspraak, binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee, mee te lunchen of om deel te nemen aan een activiteit. Het Odensehuis is van en voor de mensen die er komen. Iedereen heeft talenten.

Met elkaar maken we het Odensehuis. In het Odensehuis staat kwaliteit van leven centraal. Als u mee wilt doen, bent u van harte welkom.

Kijk voor meer informatie op de website van het Odensehuis www.odensehuispapendrecht.nl

Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en houden ons aan de 1,5 meter afstand


Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Belangenorganisaties, Creativiteit, Dienstverlening en maatschappij, Ondersteuning bij zelfstandigheid, Onderwijs en ontwikkeling, Zorg en gezondheid
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60, 60 - 90
Over de organisator
Odensehuis Papendrecht
Het Odensehuis Papendrecht is een inloop-, informatie-, en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, ...... Lees meer