Avond4daagse – Home Edition

Details
Donderdag 8 april 2021 tussen 08:00 en 20:00
Afgelopen
Markt 22, Papendrecht
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 6 mei 2021
De Avond4daagse gaat dóór!
Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Maar we hebben goed nieuws! Met de speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we ook dit jaar toch gaan lopen. Doe jij ook mee aan de Avond4daagse - Home Edition?

Wat is Avond4daagse - Home Edition?Vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd! 

Hoe werkt het?
Aanmelden kan via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/papendrechtNa aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen we je ermee deze Avond4daagse onvergetelijk te maken.
Deelname aan Avond4daagse – Home Edition
kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 - 5 - 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken.  Veel succes weer allemaal en vergeet geen mail te sturen aan als je 4 keer hebt gelopen, dan worden de medailles z.s.m. bezorgd. 
Deel je avonturen!We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse - Home Edition. Deel vooral je avonturen via social media met de hashtag #Avond4daagsehome!


Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Evenementen, Kind, jeugd en jongeren, Ontmoeten, Recreatie en ontspanning, Sport en beweging, Schoolsporten, Zingen en muziek maken
Leeftijd
0 - 6, 6 - 12, 12 - 18, 18 - 50, 50 - 60, 60 - 90
Over de organisator
Speeltuin de Zonnebloem
heeft nog niets over zichzelf geschreven.