Details

Zaterdag 9 oktober 2021 van 10:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Staringlaan 3, Papendrecht


Op zaterdag 9 oktober as van 10.00 uur tot 15.00 uur organiseren wij onze 1e gratis Kleding en Speelgoed Beurs. Locatie, Buurthuis van Bij Bosshardt Papendrecht aan de Staringlaan 3 te Papendrecht. 



Vanaf 2 oktober as gaan we starten met het inzamelen van kleding en speelgoed. We zullen dan diverse adressen in Papendrecht bekend maken waar deze ingeleverd kunnen gaan worden. In enkele gevallen kunnen wij deze ook komen ophalen. 



Het is ook mogelijk om op vrijdag 8 oktober tussen 19.00 uur en 20.30 uur dit te komen inleveren in het buurthuis van Bij Bosshardt Papendrecht. Het is niet mogelijk om dan al te kijken naar de kleding en speelgoed. 



Wij vragen wel om schone en niet kapot of versleten kleding. Dit hetzelfde met het speelgoed. We zijn geen afval breng station!!. 



Onze doelstelling is dat deze kleding en speelgoed terecht komt bij mensen die het heel goed kunnen gebruiken. Er zal een maximum aan kleding en speelgoed gaan gelden op deze dag. Dit om iedereen een eerlijke kans te geven. 



De koffie is ook deze dag gratis, een vrijwillige donatie aan Bij Bosshardt voor het buurthuis in de Staringlaan mag natuurlijk altijd.



Tot snel.

kledingbeurs (1).pdf

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Goede doelen
Leeftijd
0 - 6, 6 - 12, 12 - 18, 18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Weggeefhoek Papendrecht
Weggeefhoek Papendrecht.  Spullen krijgen zonder er voor te betalen? Dat kan. Sinds 5 augustus 2013 is Weggeefhoek Papendrecht opgericht....... Lees meer