Inloop De Spil, met eetcafé en activiteiten

Inloop De Spil

Details

Dinsdag 18 juni 2024 van 09:45 tot 17:00 uur
Afgelopen
Stellingmolen 176, Papendrecht
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 17 september 2024

Inloop de Spil organiseert elke maand activiteiten voor alle inwoners van Papendrecht. Creatief bezig zijn, sjoelen, kleuren, tuinieren in De Tuin van De Spil. Meedoen met activiteiten is vrijblijvend. Je bent elk tijdstip van harte welkom voor een bak koffie en een praatje.

Er is elke dinsdag en donderdag van alles te doen, we hebben veel materialen en spellen en bezoekers kiezen zelf een activiteit. 

Tussen de middag is er eetcafé voor de deelnemers van de inloop. Er is altijd soep en tosti, soms is er een snack, er zijn broodjes, sap en drinken. Het eetcafé is van 12.00 tot 13.00 uur. Tijdens het eetcafé worden broodjes op bestelling vers bereid en uitgeserveerd.

Inloop De Spil is voor iedereen toegankelijk en de prijzen zijn laag. 

Aanmelden en contact
Wilt u of wil jij een keer komen lunchen? Loop dan eens binnen op dinsdag of donderdag, Stellingmolen 176, Papendrecht. Miranda Schild is bereikbaar per mail of op telefoonnummer 06-25751466. 

Wijk
Molenvliet
Thema
Ontmoeten
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Inloop De Spil
Welkom bij Inloop De Spil. de laagdrempelige ontmoetings- en activiteitenplek van Wijkgerichte Zorg in gemeente Papendrecht. Hier hebben ...... Lees meer