Details

Dinsdag 19 oktober 2021 van 10:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 8 februari 2022

Inwoners van Papendrecht en Alblasserdam die een moeilijke periode gekend hebben door bijvoorbeeld (psychisch) ziek zijn, een echtscheiding of verlies van een dierbare kunnen hun ervaringen met het herstellen hiervan inzetten voor anderen. Als ervaringswerker. De training hiervoor, start bij voldoende aanmeldingen half oktober. In 14 weken krijg je inzicht in hoe jij je (herstel)ervaring wil en kan inzetten voor anderen. 

Tijdens jouw herstelproces ontwikkel je een eigen deskundigheid over je leven. Je leert wat wel en niet kan, wat je nodig hebt op verschillende momenten en hoe je je dus staande houdt in het leven. Deze persoonlijke deskundigheid kun je inzetten voor een ander. Op welke manier dat kan, vertellen we in de training. In een groep van maximaal tien personen ga je aan de slag met je eigen ervaringen en herstelverhaal. 

Na de training ontvang je een certificaat en kun je onder andere op vrijwillige basis gekoppeld worden aan iemand uit de regio met een hulpvraag, een MBO- of HBO-opleiding tot ervaringsdeskundige volgen of als co-trainer aansluiten bij één van onze trainingen. 

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats half of eind oktober van 10 tot 13.00 uur (op de dinsdag) in De Spil, Stellingmolen 184 in Papendrecht.

Wil je je aanmelden? Bel dan 06 27 20 92 19 of stuur een mailtje naar . Deelname is gratis. Meer informatie over de training staat op www.vivenz.nl/trainingen.

De training wordt georganiseerd vanuit samenwerking tussen Sterk Papendrecht en CJG Alblasserdam en de afdeling Ervaringsdeskundigheid van MEEVivenz

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Creativiteit, Dienstverlening en maatschappij, Hulpdiensten, Kind, jeugd en jongeren, Wonen, Zorg en gezondheid
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Sterk Papendrecht
Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leve...... Lees meer