Details

Donderdag 23 juni 2022 tussen 10:00 en 15:00
Afgelopen
P.S. Gerbrandystraat 31, Papendrecht
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tot en met 30 juni 2022

Het Odensehuis is een inloop,-informatie-, en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Iedereen is welkom.
Het Odensehuis is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 10:00 uur tot 15:00 uur.

U kunt binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee, mee te lunchen of om deel te nemen aan een activiteit. Het Odensehuis is van en voor de mensen die er komen. Iedereen heeft talenten.

Met elkaar maken we het Odensehuis. In het Odensehuis staat kwaliteit van leven centraal. Als u mee wilt doen, bent u van harte welkom. 

Tussen de middag serveren we de lunch, eigen bijdrage voor koffie/thee en lunch € 3,-.
En…… we houden ons natuurlijk aan de RIVM-maatregelen en houden ons aan 1,5 meter afstand.

Blijf thuis als je verkouden bent of andere klachten hebt!Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Belangenorganisaties, Buurt en leefbaarheid, Creativiteit, Cultuur en natuur, Dienstverlening en maatschappij, Dieren, Evenementen, Geld & Financiën, Goede doelen, Hulpdiensten, Kind, jeugd en jongeren, Media, Ondersteuning bij zelfstandigheid, Onderwijs en ontwikkeling, Ontmoeten, Recreatie en ontspanning, Religie en levensbeschouwing, Sport en beweging, Werk en inkomen, Werkplaatsvoorziening, Wonen, Woonzorg/thuiszorg, Zingen en muziek maken, Zorg en gezondheid
Leeftijd
50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Odensehuis Papendrecht
Wat is een Odensehuis?Een Odensehuis is een laagdrempelig inloophuis voor mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers, en hun familie...... Lees meer