Details

Zaterdag 9 juli 2022 tussen 13:00 en 23:00
Afgelopen
Veerpromenade 21, Papendrecht

13:00 – 23:00

€ 10,00 per persoon (inclusief proefglas en 2 consumpties)

Op zaterdag 9 juli gaan we in Papendrecht een zomers mini festivalletje organiseren! Het zal, uiteraard, een bier- en wijnfestival worden.


Verwacht zowel lokale (Gantelwasser uit Papendrecht en Grits uit Zwijndrecht) maar ook landelijke brouwerijen die aanwezig zullen zijn met hun bieren. Verder staat er ook een wijnbar, cocktail én Spritz bar. Daarnaast zullen er verschillende Foodtrucks zijn om iedereen van een hapje eten te voorzien. Wil je naast een drankje en wat eten ook nog gezelligheid? Daar hebben we natuurlijk ook aan gedacht. We hebben leuke spellen als Jenga, Yathzee, Beerpong, Silent Disco Bingo en daarnaast zal er natuurlijk muziek zijn.
Qua muziekstijlen richten we ons toch wel op de generatie die van Disco, 90s & 00s en Nederlandstalig houdt. Meer informatie over partners en de line-up van bieren en wijnen volgt zo snel mogelijk. Maar zet deze datum alvast in je agenda of bestel al een ticket.
Er is plek voor max. 250 bezoekers en vol = vol!


Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Creativiteit, Evenementen, Recreatie en ontspanning
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Mitra De Nieuwe Bourgondiër
Mitra De Nieuwe Bourgondiër is een drankenspeciaalzaak & proeflokaal aan de Veerpromenade 21 te Papendrecht.Zie voor meer informatie www....... Lees meer