Details

Woensdag 29 maart 2023 van 18:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
P.C. Hooftlaan 178, Papendrecht
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 12 april 2023

Op 1 februari start er weer een nieuwe Alpha in Papendrecht! Wil je op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het christelijk geloof ontdekken? Dan ben je van harte welkom om aan te schuiven!

Wat is Alpha?
Alpha is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Tijdens een aantal interactieve bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit een gezamenlijke maaltijd en een inleiding. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Voor wie?
Ben je op zoek naar de zin van het leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is Alpha iets voor jou! Het is gratis, gezellig en verrijkend. Zin om aan te schuiven? Je bent van harte welkom!

Praktische informatie
Woensdagavond 1 februari is de startavond. De eerste avond is geheel vrijblijvend. Daarna kun je beslissen of je er mee door wilt gaan of niet. We beginnen om 18.30 uur met een heerlijke maaltijd en eindigen om 21.30 uur. Deelname is gratis. Locatie: Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178 in Papendrecht. Meer informatie vind je op www.elimkerk.nl/alpha.

Contact
Voor vragen of om je aan te melden voor Alpha kun je terecht bij Marijke Koers (bel of stuur een berichtje naar 06-23065773 of mail naar ).

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Ontmoeten, Recreatie en ontspanning, Religie en levensbeschouwing
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator