Details

Zondag 19 maart 2023 van 14:30 tot 16:30 uur
Afgelopen
van der Palmstraat 4, Papendrecht

bestel kaarten

In grote delen van de wereld is Laura Fygi een bekende verschijning, mede dankzij haar zeer eigen, warme stemgeluid. Zij trad op in Europa, Zuid-Amerika en Azië. Laura Fygi beheerst veel muziekgenres als jazz, latin en chansons en werkte samen met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks.

Met evenveel plezier verruilt ze het wereldtoneel voor een hernieuwde kennismaking met Papendrecht voor een heerlijke middag vol standards, ballads en chansons.

High Tea
Wij maken jouw bezoek aan De Willem graag compleet met onze High Tea. Dus kom voorafgaand of na afloop van een voorstelling gezellig met vriendinnen, opa en/of oma, moeder, zus of iemand anders genieten van liters thee en zoete en hartige hapjes. Een perfecte mogelijkheid om onbeperkt bij te kletsen en te genieten van een prachtige voorstelling.

Bestellen
De High Tea is per persoon € 17,00. De High Tea kan online worden toegevoegd tijdens het bestellen van toegangskaarten. Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je toch een High Tea? Stuur dan een mail naar . We ontvangen graag het aantal personen en de datum van de voorstelling. De High Tea is tot een week voorafgaand aan de voorstelling te reserveren. 

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Cultuur en natuur, Evenementen, Zingen en muziek maken
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Theater De Willem Papendrecht
Theater De Willem is een gezellige schouwburg zonder kouwe drukte. We hebben elk jaar een programma van ruim honderd voorstellingen met h...... Lees meer