Details

Zaterdag 3 juni 2023 van 20:15 tot 22:30 uur
Afgelopen
van der Palmstraat 4, Papendrecht

Bestel kaarten

Met ‘Swing When You’re Winning’ reist u samen met Het Groot Orkest van Excelsior onder leiding van dirigent Ruud Welle naar het New York van de 60’s, 70’s en 80’s. De roemruchte tijd waarin crooners zoals Frank Sinatra en Tony Bennett hun hoogtijdagen vierden. Het orkest doet dit niet alleen, maar samen met niemand minder dan DE crooner van de lage landen: Dennis van Aarssen.

Vanaf het moment dat Dennis van Aarssen de jury van The Voice of Holland omverblies met zijn vertolking van Sinatra’s ‘That’s Life’ veranderde zijn leven compleet. Hij won de finale van het populaire tv-programma, maakte een debuutplaat en nam in 2020 een prestigieuze Edison Jazz in ontvangst, de oudste muziekprijs van ons land. Inmiddels reist de succesvolle zanger stad en land af met zijn eigen theatershow, maar op 3 juni staat hij samen met Het Groot Orkest van Excelsior in theater De Willem.

Het belooft een swingende avond te worden met bekende hits zoals onder andere ‘New York, New York’ en ‘That’s Life’. Maar Dennis zal zich samen met het orkest ook aan zijn eigen hits wagen zoals ‘Strawberry Moon’ en ‘This Too Shall Pass’. De crooner liefhebbers zullen dan ook zeker aan hun trekken komen. Maar zoals u inmiddels van uw eigen Excelsior gewend bent wordt het een avond vol afwisseling en zal het orkest de muzikale uitstapjes ook deze keer zeker niet schuwen. Kortom, 3 juni wordt een avond om nooit te vergeten!

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Cultuur en natuur, Evenementen, Zingen en muziek maken
Leeftijd
12 - 18, 18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Theater De Willem Papendrecht
Theater De Willem is een gezellige schouwburg zonder kouwe drukte. We hebben elk jaar een programma van ruim honderd voorstellingen met h...... Lees meer