Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (3): 1 2 3 Volgende
Titel Omschrijving
Wat kan het Leerwerkloket voor jou betekenen?
Op zondag 21 oktober 2018 waren wethouder Corine Verver, wijkcoördinator Leni van Mourik en Hanneke van Stokkom van Mijnbuurtje.nl te bekijken op TV! Daarin vertelt o.a. wethouder Corine Verver hoe inspirerend het voor ambtenaren is om op een hele andere manier met inwoners samen te werken
Met Operatie Steenbreek willen wij iedereen in Nederland enthousiasmeren om de tuin te vergroenen. Bijgaand filmpje laat zien hoe! Samen kunnen we het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige, gezonde maar vooral een groene samenleving!
Een verslag van burendag met high tea waarin Miranda Schild vertelt over Inloop de Spil. Er wordt gewerkt in de Tuin van de Spil.
Op donderdag 12 juli zijn De Vrijbuiters onderweg gegaan naar Dordrecht. Zij zijn om 10.00 vertrokken vanaf De Markt in Papendrecht en rijden over de spoorbrug richting Dordrecht. Na een leuke rondrit en een heerlijke lunch komen de scootmobielen met de waterbus weer terug naar Papendrecht
PAPENDRECHT - Op de jaarlijkse donoravond van Museum voor Dorpsbehoud konden de bezoekers een presentatie zien over hoe het museum ingetrokken is op de locatie Veerdam 6. Voor het zover was moest een grondige opknapbeurt verricht worden. Het museum documenteerde de geschiedenis van Papendrecht en had intussen een mooie collectie aan voorwerpen verzameld. Heeft u het museum reeds bezocht? Het is beslist de moeite waard.
PAPENDRECHT - Woensdag 23 mei werd de nieuwe locatie van Sterk Papendrecht geopend door wethouders Joke Reuwer en Anouk van Eekelen.
PAPENDRECHT – Op woensdag 23 mei werd de nieuwe tijdelijke locatie van de bibliotheek officieel geopend. In deze nieuwe locatie kun je meer doen dan alleen lezen.
Pagina's (3): 1 2 3 Volgende