Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
Op donderdag 12 juli zijn De Vrijbuiters onderweg gegaan naar Dordrecht. Zij zijn om 10.00 vertrokken vanaf De Markt in Papendrecht en rijden over de spoorbrug richting Dordrecht. Na een leuke rondrit en een heerlijke lunch komen de scootmobielen met de waterbus weer terug naar Papendrecht
PAPENDRECHT - Op de jaarlijkse donoravond van Museum voor Dorpsbehoud konden de bezoekers een presentatie zien over hoe het museum ingetrokken is op de locatie Veerdam 6. Voor het zover was moest een grondige opknapbeurt verricht worden. Het museum documenteerde de geschiedenis van Papendrecht en had intussen een mooie collectie aan voorwerpen verzameld. Heeft u het museum reeds bezocht? Het is beslist de moeite waard.
PAPENDRECHT - Woensdag 23 mei werd de nieuwe locatie van Sterk Papendrecht geopend door wethouders Joke Reuwer en Anouk van Eekelen.
PAPENDRECHT – Op woensdag 23 mei werd de nieuwe tijdelijke locatie van de bibliotheek officieel geopend. In deze nieuwe locatie kun je meer doen dan alleen lezen.
PAPENDRECHT - Zaterdag 2 juni waren er drie wielerrondes en een hardloopwedstrijd. In deze reportage ziet u een korte samenvatting van elke wedstrijd met na afloop de uitreiking en een interview met de gelukkige.
PAPENDRECHT - In week 23 was de avondvierdaagse. In deze reportage ziet u de lopers aankomen op het Marktplein.
Vertrek vanaf scootmobiel Bob
Start van uitzendbureau voor clienten van dagbesteding Variant in Papendrecht.
roofvogels
Studenten van het Davinci college (Financiele Beroepen) helpen clienten van Gemiva-SVG met het doen van de belastingaangifte 2017
Pagina's (2): 1 2 Volgende