PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Sporthelden gezocht

18 december 2019

  • Hulpvraag
  • Nog 23 dagen om te reageren
  • Thema: Evenementen, Sport en Recreatie

Zoals ieder jaar organiseert ook nu weer de Johan Cruyff Foundation i.s.m. gemeente Papendrecht het 6 tegen 6 voetbaltoernooi voor de kinderen uit groep 7 en 8 van de basisscholen in Papendrecht. De winnaars hiervan strijden tegen de andere winnaars uit de regio voor een plek in de landelijke finales. Het 6 tegen 6 toernooi in Papendrecht wordt gehouden op woensdag 4 maart 2020 en wordt, net zoals de jaren hiervoor, groots opgezet. 

Het toernooi wordt georganiseerd door onze Cruyff Coach in samenwerking met een aantal ‘sporthelden’. Deze sporthelden zijn jongeren uit Papendrecht die het leuk vinden om dit mee te organiseren en de basisschoolkinderen een onvergetelijk voetbaltoernooi te geven.
De sporthelden krijgen professionele begeleiding over hoe je zo’n toernooi organiseert en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën om het nog beter en leuker voor de kinderen te maken.

Naast het organiseren en uitvoeren van dit toernooi, zal er ook een aantal keer gezellig met elkaar gesport worden. De sporthelden krijgen van de gemeente een sportvest en van de Johan Cruyff Foundation gratis toegang tot de wedstrijd van de Johan Cruyff Schaal die gehouden wordt in de Johan Cruyff Arena! 

Lijkt jou het leuk of weet je iemand die het leuk vindt om hier aan deel te nemen en een sportheld van Papendrecht te worden? Geef dit dan zo snel mogelijk door via de chat van deze facebookpagina of stuur een berichtje naar 0683988209. Let op: vol is vol! 

Het bericht delen wordt gewaardeerd.

(Foto: Richard van Hoek)

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.