Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Wij zijn Els en Johan Borsje. Samen runnen wij JB Business Wear vanuit ons huis in Papendrecht.

Els Borsje ontwerpt de borduurbestanden, ook wel bekend als borduurkaarten. Ook maken wij borduurbestanden voor andere borduurbedrijven Els bedient de professionele borduurmachines.

Johan regelt alle zaken rond het borduurwerk en het inkopen van de bedrijfskleding. Johan is ook erg actief in netwerkclubs in de buurt, zoals de CJBD van de Drechtsteden en de businessclub De Twijn uit Alblasserdam

JB business wear is begonnen als een hobbymatige borduurstudio. We heten toen nog JETS- Borduren. De naam JETS komt van onze namen Johan, Els en de kinderen Tim en Stef. Een vriendin noemde ons familie Jets en zo was de naam geboren.
Na een tijdje kregen we van een goede klant de tip om onze naam te veranderen naar een profesionelere naam. Toen zijn we J(ets) B(orduren) business wear gaan heten. We merkte meteen de verandering. We groeide hard en er kwam een borduurmachine bij om aan de vraag te voldoen.
Op dat moment woonde we nog in Brandwijk en deden we alles op een kleine zolder. Door onze groei merkte we dat dit echt te klein werd. We vonden een passend pand in Papendrecht waar we werken en wonen toch bij elkaar konden houden. En een goede plek om te wonen. Aan de rand van de Molenwaard / Molenlanden. Vlakbij Sliedrecht, Alblasserdam, Dordrecht en 'onder de rook van' Rotterdam.
Omdat we bleven groeien kwam daar snel de derde boduurmachine bij. We hebben sinds 2012 een behoorlijke groei doorgemaakt en zijn uitgegroeid tot een serieus bedrijf dat gespecialiseerd is in het borduren van werkkleding met klanten uit heel Nederland en Belgiƫ.
Wij borduren uw logo, bedrijfsnaam, namen op door ons ingekochte kleding of zelf geleverde kleding.
Sinds 2016 is ook de geboortebeerservice bijgekomen. Een service die mooie knuffels leveren met naam, geboortedatum en bedrijfslogo's. Met deze service willen we u graag ontzorgen.
Contact
Andoornlaan 18, Papendrecht
3355RN
0618298251

Medewerkers (1)

Klopt er iets niet? Geef het door!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.