Menu
Terug

Activiteit:

PUP (Pop Up Papendrecht)

Geplaatst door: Wilma Havermans (Gemeente Papendrecht)
Begint op: donderdag, 6 december 2018 om 09:30
Eindigt op: donderdag, 6 december 2018 om 23:55
Locatie: De Markt, Markt 22, 3351PB Papendrecht
Herhaling: Dagelijks tot en met 9 december 2018

De PUP is open vanaf 24 november


Voordat de ijsbaan op de Markt in december weer open gaat, vindt in de tent van zaterdag 24 november tot en met zondag 9 december het nieuwe evenement Pop Up Papendrecht plaats, ofwel PUP. Een feest voor alle leeftijden met uiteenlopende optredens en activiteiten.


Tijdens PUP zijn er elke dag verschillende activiteiten. Zaterdag 24 november start PUP met een pop up restaurant waaraan verschillende horecagelegenheden uit Papendrecht meedoen. Kinderen maken tijdens Kunstcarrousels kennis met kunst en cultuur.


Verspreid over de week zijn er concerten van onder meer organist Andre de Jager, Frank and the Club en popkoor Sweet Pepper. Naast PUPpy muziek, jeugdtheater, standup cabaret is de tent ook het decor voor het Groot Papendrechts Dictee, een ondernemersborrel, een showcase tussen dansscholen en een PUPquiz. Natuurlijk wordt ook een groot Sinterklaasfeest gevierd. Zondag 9 december wordt PUP vanaf 14.30 uur afgesloten met een tentsamenkomst van de gezamenlijke kerken. Natuurlijk is ook iedereen die alleen maar even een kijkje wil nemen, een warme chocomel of een ander drankje wil drinken en bekenden wil ontmoeten van harte welkom.


Mooi meegenomen: in de beide parkeergarages (Overtoom en De Meent) parkeer je de eerste twee uur gratis.


Pop Up Papendrecht is een initiatief van de Culturele Raad en mogelijk gemaakt dankzij de Stichting Huiskamer Papendrecht, Tafelronde 140 Papendrecht, de gezamenlijke kerken en de gemeente Papendrecht.


PUP-programma


Bekijk alle activiteiten in de buurt ยป