Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Over
De afdeling Zorgbemiddeling van de Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een beperking, hun ouders en/of andere betrokkenen. Iedereen die een zorgvraag heeft of informatie wil over de mogelijkheden van de Gemiva-SVG Groep, kan vrijblijvend een beroep op ons doen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van mensen met een zorgvraag. Dit doen wij op de volgende manieren.

Geven van informatie
We helpen je aan de juiste informatie. Wij kijken bijvoorbeeld op welke locaties je terecht kunt voor passende ondersteuning. Of we vertellen met welke wet- en regelgeving je rekening moet houden.

Regelen van indicatieaanvraag
Voor ondersteuning heb je een indicatie of beschikking nodig. Als je deze nog niet hebt kunnen wij helpen bij het aanvragen van de indicatie.

Aanmelden
Is er plek bij een van onze locaties? Dan regelen wij de aanmelding. Ook helpen we bij het regelen van andere praktische zaken, zoals vervoer.

Heb je ondersteuning nodig?
Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in op de website of bel op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur naar 088 205 24 00 (lokaal tarief).
Contact
Bleulandweg 1b, Gouda
2803HG
0882052400

Berichten

Deelnemers (2)

Klopt er iets niet? Geef het door!