Menu

Tennisvereniging TOP staat voor Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht, opgericht in 1980 en als vereniging spelend op het complex van Tenniscentrum Oostpolder Papendrecht. Tennisvereniging TOP is één van de grootste sportverenigingen van Papendrecht met ruim 600 leden.
De capaciteit van het tenniscentrum is dusdanig groot dat Tennisvereniging TOP geen wachtlijst kent. In het tenniscentrum zijn 8 buitenbanen, waarvan 3 Gravel Prestige banen, 5 Smashcourt banen en een miniveld. Tevens zijn er 6 binnenbanen beschikbaar.

Parkweg 5, Papendrecht

0786159145
communicatie@tv-top.nl
tv-top.nl

De binnenbanen zijn voor de leden van Tennisvereniging TOP beschikbaar van april tot september. In de winter van september tot april organiseert Tennisvereniging TOP op de binnenbanen maandelijks een themavond en iedere zondagavond is er een clubavond.  Wil je in de winterseizoen gebruik maken van de binnenbanen kijk dan op onze website op de link baanverhuur.

Informatie voor potentiële leden
Leuk! Je bent geïnteresseerd in tennis! Alleen weet je waarschijnlijk nog niet hoe alles werkt om lid te worden en les te kunnen volgen. Op deze website vind je meer informatie over een lidmaatschap bij Tennisvereniging TOP en de tennislessen bij FOCUS Tennis Academy.Leden van een vereniging kunnen als ze lid zijn ook altijd meedoen aan verschillende tennisactiviteiten die georganiseerd worden door de vereniging of door de KNLTB (de landelijke tennisbond). Dit is erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ook beter te worden in tennis.De lidmaatschappen lopen van 1 januari tot en met 31 december. Om beter te kunnen tennissen kun je tennislessen volgen.

Focus Tennis Academy
Focus Tennis Academy biedt gedurende het zomer- en winterseizoen verschillende cursussen aan voor de leden. Om lessen te kunnen volgen ( in het zomerseizoen van april t/m september) dien je lid te zijn van de vereniging. FOCUS Tennis Academy organiseert het gehele jaar door diverse activiteiten, zoals competitietrainingen voor competitiespelers en het leerlingentoernooi voor de cursisten van FOCUS. Ben je geïnteresseerd in tennis en wil je lid worden en lessen volgen? Neem dan contact op met ledenadministratie. Wij nemen dan contact met je op voor een proefles en zullen je van meer gedetailleerde informatie voorzien met onder andere een jaarkalender voor de diverse activiteiten. Wil je meer informatie over de cursussen die per seizoen gegeven worden? Kijk dan snel op onze website naar de informatie van onze Tennisschool.

 

Het hele jaar door activiteiten en evenementen
Tennisvereniging TOP is actief als het gaat om het verzorgen van sportieve en recreatieve evenementen voor junioren en evenementen voor senioren. Zo is er volop ruimte voor competitiespelers in de diverse competitievormen.

De Open Toernooien van TOP voor zowel de senioren als de junioren genieten grote bekendheid in de regio. Naast eigen leden trekken deze toernooien veel spelers en speelsters van andere verenigingen wat naast het sportieve element veel ontspanning brengt. Onderling worden de krachten gemeten in de Clubkampioenschappen.

Laatste berichten

De sint komt naar Tennisvereniging TOP

De sint komt naar Tennisvereniging TOP

Gerard en Anita van Rijswijk (TOP Tennisvereniging Oostpolder) 17 november 2018

Hallo lieve kinderen van tennisvereniging TOP. We hebben bericht gehad van Sinterklaas en hij komt weer een bezoek brengen aan onze tennisvereniging. En zijn Pieten nemen zakken met snoepgoed en kadootjes mee....

Lees verder
KSG-Solutions TOP Kersttoernooi 2018

KSG-Solutions TOP Kersttoernooi 2018

Gerard en Anita van Rijswijk (TOP Tennisvereniging Oostpolder) 31 oktober 2018

Tennisvereniging TOP organiseert wederom een grandioos Kersttoernooi. Voor alle winnaars hebben we dit jaar naast de traditionele waardebon nog een extra leuke verrassing! Maar uiteraard staat gezelligheid en...

Lees verder
INTENS Events presents NEW YEAR'S EVE 2019!

INTENS Events presents NEW YEAR'S EVE 2019!

Gerard en Anita van Rijswijk (TOP Tennisvereniging Oostpolder) 31 oktober 2018

Ook dit jaar organiseren wij het NEW YEAR'S EVE feest in Papendrecht. Wij zetten alles op alles om er weer een knallend feest van te maken, in onze 3e editie hebben wij dan ook weer extra ingrediënten...

Lees verder
TennisKids Rood en Oranje Speciale Actie 2019

TennisKids Rood en Oranje Speciale Actie 2019

Gerard en Anita van Rijswijk (TOP Tennisvereniging Oostpolder) 7 oktober 2018

Totaalpakket TennisKids ROOD en ORANJE omgerekend voor slechts € 30,75 per maand Heb je altijd al willen tennissen? Dan is dit nu je kans. TOP Papendrecht biedt een compleet pakket inclusief tennisles van...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van TOP Tennisvereniging Oostpolder »