Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Groepen en organisaties

De tuin van De Spil is een meewerktuin en wordt onderhouden door bezoekers, buurtbewoners en vrijwilligers. De Tuin van de Spil is één van de ruiltuinen in Papendrecht. Er is een binnentuin in de patio met een moestuin. Op dinsdag is het een meewerktuin, iedereen kan vrijblijvend een uurtje meewerken. In de patio staat een grote tafel, waar huurders en gasten lunchen, knutselen en vergaderen.
Welkom op de pagina van Inloop De Spil. de laagdrempelige ontmoetings- en activiteitenplek van Wijkgerichte Zorg in gemeente Papendrecht. Hier hebben we, lekker ouderwets, contact van mens tot mens.
Planten, stekjes of zaden weggooien? Nee! Breng ze voortaan naar de ruiltuinen en maak een ander blij. Met ruiltuinen maken we Papendrecht nog een stukje groener. Lekker duurzaam!

Producten & Diensten

Natuur met zorg verbinden.
Door de invloed van de natuur in al zijn vormen, krijgen mensen rust en inspiratie, men kan op een ander trillings niveau komen. Waardoo...

Berichten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.