PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Kerstengelen gezocht

6 november 2019


**Het hoeft niet groot, mag ook heel klein, maar wilt u iemands lichtpuntje zijn?**

Iedereen vindt het leuk om met de kerstdagen de warmte te voelen. Een kerstkaartje, een kerstpakket van bijvoorbeeld uw werk, een cadeautje onder de boom, een mooi samenzijn in uw kerk, lachend aan de kerstborrel of gezellig aan het kerstdiner met vrienden en/of familie...

Helaas zijn de feestdagen niet voor iedereen warm en liefdevol. Er zijn heel veel mensen in onze omgeving die alleen zijn met Kerst. Deze mensen hebben geen netwerk, geen sociale kring en "vieren" deze dagen, net als elke andere dag. Maar vergeet niet dat er ook andere omstandigheden kunnen zijn waardoor de Kerst even minder gezellig kan zijn voor onze stads- en dorpsgenoten, zoals ziekte of financiƫle beperkingen.

Wij, Stichting Present Dordrecht- Papendrecht zoeken daarom "Kerstengelen" die deze mensen een lichtpuntje willen geven. Een leuke kaart, een tekening, een bloemetje, een kerstpakketje, een kopje koffie, een klusje of op welke manier dan ook! Gewoon uw idee, hoe u kunt omzien naar een ander. Het hoeft u niet veel te kosten, niet financieel en niet qua tijd, maar het betekent heel veel voor iemand bij u in de buurt.

De begunstigden die een "Kerstengel" toegewezen krijgen, worden door hulpinstanties bij ons aangemeld. Zo weten wij zeker dat de inzet van de engelen, echt bij mensen terecht komt die dit nodig hebben.

Doet u met ons mee? ?
U kunt zich tot 22 november aanmelden!
https://stichtingpresent.nl/dordrecht/kerstengelenproject2019/

Uiteraard vind u hier ook meer informatie over dit project.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.