PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Tip: Een leuk makkelijk leesbaar boekje

9 januari 2020

  • Aangeboden

Mijn collega Juul Kock en haar partner hebben een prachtig boekje geschreven over hun reisbelevenissen. 

Het boek  Lotgevallen van twee reizigers  gaat over de wekelijkse treinreisjes van Julia en diverse wereldreizen van Kees. Op social media zijn hun verhalen zo geliefd dat de fans vroegen om deze te bundelen. Het zit vol luchtige humoristische verhalen die regelmatig een lach op je gezicht toveren. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan het Hundertwasserproject. Zie hieronder  meer info over het project!

Het boek is voor €10 te koop bij buurtwinkel Fideel (in Papendrecht)en bij Gemivaria (in Dordrecht).

Ook bezorgt Julia het graag, na overleg, op uw adres in Papendrecht. Mail dan naar  

Groet van Julia Kock en Kees Joosten.


Een groot gedeelte van de opbrengst komt ten goede van het project Hart voor Hundertwasser, een initiatief van de Gemiva-SVG Groep ( werkgever van Julia) 

Bij Swetterhage in Zoeterwoude wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking. De wens is om hiervoor in 2020 een bijzonder, sprookjesachtig gebouw met 120 werkplekken voor dagbestedingsonderkomen te bouwen. Dit gebouw wordt gebouwd naar een idee van Friedensreich Hundertwasser. Deze kunstenaar is bekend om de door hem ontworpen, kleurrijke gebouwen en was voorvechter van een mens- en milieuvriendelijke bouwwijze. Het gebouw zal later voor iedereen te bezoeken zijn!

Kijk voor meer info op:

https://hartvoorhundertwasser.nl//

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.