Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Gastvrouwen en gastheer van het Odensehuis komen bij elkaar

Donderdagmiddag 4 juli zijn de gastvrouwen en gastheer van het Odensehuis Papendrecht voor de eerste keer bij elkaar geweest in het Odensehuis. Coördinator Marjan Middelburg begon de middag met koffie en appeltaart. De gastvrouwen en gastheer hebben met elkaar kennis gemaakt door elkaar te interviewen. Later hebben ze met elkaar gekeken naar de invulling van de openingsdagen van het Odensehuis. Er is gesproken wat men belangrijk vindt in het Odensehuis. Het was een gezellige middag. Marjan heeft aan iedereen de informatiefolder "Odensehuis in Vogelvlucht" meegegeven met het verzoek om deze door te lezen. Maandagmiddag 15 juli om 13.00 uur komen de gastvrouwen en gastheer weer bij elkaar in het Odensehuis.

Ook gastvrouw of gastheer worden?

Heeft u ook interesse om gastvrouw of gastheer te worden in het Odensehuis? Neem dan contact op met de coördinator Marjan Middelburg. Het telefoonnummer is 06 - 39575136 of stuur een berichtje

Het  Odensehuis gaat maandag 19 augustus om 10.00 uur open voor bezoekers.
De vaste openingsdagen zijn: maandag en donderdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Een plek voor iedereen die te maken heeft met geheugen klachten of beginnende dementie. Een ontmoetingsplek waar iedereen makkelijk binnenloopt, waar niets moet en veel kan.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.