Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Doe mee met de Proeverij van Sport, Cultuur en Welzijn

Op zaterdag 28 september van 13.00 uur tot 16.30 uur organiseert het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht een Proeverij van sportclubs, culturele instellingen en zorgorganisaties op het marktplein. Deze interactieve markt biedt uw organisatie de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan inwoners, leden en/of vrijwilligers te werven en levert natuurlijk een stukje extra naamsbekendheid op. Daarnaast komt u in contact met andere lokale organisaties, zodat u uw netwerk kunt versterken.

Kennis maken met een klein hapje

De Proeverij is bedoeld om aan elkaar te "proeven": inwoners aan organisaties en verenigingen en organisaties aan elkaar. De Proeverij is ook een échte proeverij, want bij alle (organisatie)kramen wordt een klein hapje aangeboden om mensen uit te nodigen in gesprek te gaan met de organisaties. 

Wilt u meedoen als organisatie?

Bent u enthousiast en wilt u als organisatie meedoen aan deze interactieve informatiemarkt, dan kunt u zich opgeven door een email te sturen naar . Opgeven kan tot 30 augustus as.

Indien u nog vragen heeft neem dan contact op met Judith van Gulik/ Pauline van der Kraan via of telefonisch 078-6154741.

Let op na 21 juli verandert ons emailadres in: 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.