Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Fietsmolentocht levert 13.500 euro op voor Odensehuis Papendrecht

Onderstaand bericht staat in het nieuwsblad van Alblasserdam

KINDERDIJK – De fietsmolentocht die anderhalve maand geleden werd gehouden in de regio, heeft 13.500 euro opgebracht. Er deden ruim 300 mensen mee aan de tocht. Dat meldt de organisatie deze week. De opbrengst van deze zevende editie van de molentocht op de fiets gaat naar Odensehuis Papendrecht. De cheque wordt binnenkort uitgereikt aan deze organisatie die zich inzet voor mensen met beginnende dementie.

Een verlanglijstje met materialen om mensen met beginnende dementie te begeleiden, werd eerder al met de organisatoren Rotary Kinderdijk en Rotary Alblasserwaard gedeeld. Odensehuis Papendrecht werd op 3 oktober 2019 officieel geopend en is een plek waar mensen met beginnende dementie terecht kunnen voor ontmoeting, advies en voorlichting, om hen zo lang mogelijk deel te laten nemen aan de samenleving.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.