Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Filmmiddag in het Odensehuis voor mantelzorgers

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde voor de Papendrechtse samenleving. U maakt het leven van een ander mooier, door in uw vrije tijd zorg, praktische hulp en emotionele steun te bieden aan een naaste. De gemeente wil u bedanken voor uw inzet door in samenwerking met Sterk Papendrecht en Papendrechtse organisaties een aantal activiteiten te organiseren en, waaronder de mantelzorg verwenweek en het uitreiken van de mantelzorgwaardering. 

Een van de activiteiten is een filmmiddag in het Odensehuis Papendrecht.

Komt u mee genieten van een heerlijke "feel good" film? Onder het genot van hapjes en drankjes gaan we er een gezellige middag van maken. Als u als mantelzorger met uw zorgvrager wilt komen, dan zijn jullie ook samen van harte welkom.

U bent welkom op dinsdag 12 november vanaf 14.30 uur. De film start om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur, tussen door is een pauze. U hoeft zich niet aan te melden

Het adres is: Gerbrandystraat 31 in Papendrecht

Deel dit bericht!

Reacties

Leni van Mourik
4 november 2019

Wat een leuk idee! Op welke datum is deze activiteit en heeft u het ook in de agenda van PuurPapendrecht gezet?

Ineke Robart
4 november 2019

Ha Leny, de film middag is dinsdag 12 november in het Odensehuis. Staat ook op de agenda.
Groet Ineje

Ineke Robart
4 november 2019

Leuk dat je meedenkt en kijkt👍

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.