Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Gemeente Papendrecht verloot een groen dak!

In samenwerking met de Groendakcoach organiseert de gemeente Papendrecht een groendakactie! Bewoners uit de gemeente Papendrecht kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor een gratis dakcontrole.

Een dakexpert controleert of uw dak geschikt is voor een groendak. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het dak en draagkracht van de constructie. Als uw dak geschikt is, ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de realisatie van een groendak.

Onder de aanmeldingen met een geschikt dak verloot de gemeente Papendrecht één gratis groendak tot 10 m2. Meld u snel aan via of bezoek de informatiestand tijdens de informatiebijeenkomst 'Aardgasvrij wonen' op dinsdagavond 25 juni a.s. in het gemeentehuis (18:30 tot 21:00 uur, Markt 22). U kunt zich aanmelden tot 1 september 2019. Vermeld uw contactgegevens, adres, indicatie dakoppervlakte en de huidige bedekking van uw dak. Na uw aanmelding neemt iemand van de Groendakcoach contact met u op.

Voorwaarden voor de verloting:

  • Het dak ligt binnen de gemeente Papendrecht;

  • Het dak is plat (niet hellend);

  • Het dak is geschikt, gelegen op maximaal de 1e verdieping en niet groter dan 10 m2; indien uw dak groter is dan 10m2 is dit geen probleem, het is ook mogelijk een groendak aan te leggen op een deel van het dak;

  • U bent bereid om uw groendak te laten fotograferen en te gebruiken voor communicatieve doeleinden.

Hovenier of aannemer? Doe mee!

Bent u een Papendrechtse ondernemer (hovenier of dakaannemer) en geïnteresseerd in deze actie? Neem dan contact op met de Groendakcoach: . Wellicht kunt u meewerken aan dit project!

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.