Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Digi-groep Bieb Papendrecht
10 februari 2019

Gratis website maken of eigen ruimte op PuurPapendrecht.nl

Soms denk je, zou een website niet handig zijn voor mijn clubje of vereniging. Bijvoorbeeld voor een Vereniging van Eigenaren die in een jaar een vast aantal zaken moet mededelen. Maar ook vergaderingen in een jaar. Een lift die bepaalde dagen beperkt beschikbaar is. Telefoonnummers van mensen bij je in de buurt met een bevoegdheid om met een AED om te gaan of een EHBO diploma hebben. Wellicht ook verenigingen die op bepaalde dagen in komende maanden moeten spelen. Helaas hebben verenigingen niet altijd veel geld beschikbaar om dure websites te laten maken en te onderhouden.

De eerste oplossing en eenvoudigste manier hiervoor is je eigen ruimte op Puurpapendrecht.nl. Het is heel eenvoudig te regelen. Heb je vragen kom dan maandagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur even langs bij de bibliotheek en je kunt daarna direkt aan de slag gaan.

Een andere oplossing hiervoor zou kunnen zijn, Google Sites dat ook geheel gratis is en ook waarvan het maken en onderhouden eenvoudig is. Zie ook "ondergaande" Youtube instructievideo. Succes!!

https://www.youtube.com/watch?v=w05NIgHNzWs

Deel dit bericht!

Reacties

Leni van Mourik
10 februari 2019

Het is natuurlijk handig en simpel om een pagina op PuurPapendrecht te maken. Als je dan ook nog een website maakt via Google sites dan kan je die ook nog linken.

Cornelis Tuit
10 februari 2019

Leuk idee en is overgenomen. Met linken wellicht even wachten tot men de eerste stap genomen heeft.