PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Odensehuis Papendrecht gaat 19 augustus open

Het Odensehuis Papendrecht aan de Gerbrandystraat 31 gaat op maandag 19 augustus 2019 open.

Het Odensehuis is een inloop-, informatie-, en ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie en vrienden. Iedereen is welkom. U kunt binnenlopen voor informatie, een praatje, een kop koffie of thee, of om deel te nemen aan een activiteit. Het Odensehuis is van en voor de mensen die er komen. Iedereen heeft talenten. Met elkaar maken we het Odensehuis. In het Odensehuis staat kwaliteit van leven centraal. Als u mee wilt doen, bent u van harte welkom.

Het Odensehuis Papendrecht aan de Gerbrandystraat gaat op maandag 19 augustus 2019 open en de officiele opening is gepland op 3 oktober 2019. Het is de bedoeling dat we per week twee dagdelen geopend zijn, namelijk op maandag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Voor de dagelijkse gang van zaken in het Odensehuis is Marjan Middelburg als coördinator aangesteld.

Wilt u meer weten over het Odensehuis Papendrecht neem dan contact op met Marjan Middelburg telefoon: 06 - 39575136 of of

of bezoek de website: www.odensehuispapendrecht.nl

U kunt de ontwikkelingen volgen via de Facebook pagina https://www.facebook.com/pg/odensehuispapendrecht .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.