Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Toekomst Papendrecht
17 april 2019

Omgevingsvisie: typisch Papendrecht

Wat is voor u typisch Papendrecht? Geef daar een voorbeeld van en reageer ook vooral op elkaar :)

We willen graag met u als bewoner, ondernemer of organisatie in gesprek over de toekomst van Papendrecht. Over onderwerpen die u en ons raken. We zoeken een permanent gesprek, dus niet één keer of voor een specifiek project. We praten met elkaar, en ondertussen zijn u en wij aan de slag.

Deel dit bericht!

Reacties

Meta Kruijs
15 april 2019

Dat je je best verbonden voelt met Papendrecht, maar niet precies weet wie in de huizen dichtbij wonen.

Jan Zuidema
16 april 2019

Inderdaad Meta, zo is het inderdaad.

Mary van Soest-Jonkers
16 april 2019

ik voel me op zich wel verbonden met Papendrecht maar mis toch iets. Ik kan alleen niet omschrijven wat. Is het iets voor de jeugd, voor de ouderen, winkels... ik weet t niet. Helaas lang niet het contact met alle buren mede doordat mensen er niet veel zijn. Ook is iedereen achter zijn eigen schutting verborgen tegenwoordig en dat steekt me wel eens. DE rotzooi van allerhande verschillende schuttingen, tuinhuisjes, voortuinen die als opslagplaats dienen en zelfs ergens precies op de hoek van een straat je officiële carport vervangen voor een tuin waardoor je auto heel hinderlijk op de hoek staat en het bij het naar school brengen van kinderen nogal vervelende situaties oplevert. Ik denk dat we meer moeten gaan bruisen maar ook niet te hard van stapel moeten gaan lopen met allerlei klimaatmaatregelen. Ik hoop er ooit nog eens achter te komen wat ik mis