Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Toekomst Papendrecht
17 april 2019

Omgevingsvisie: typisch Papendrecht

Wat is voor u typisch Papendrecht? Geef daar een voorbeeld van en reageer ook vooral op elkaar :)

We willen graag met u als bewoner, ondernemer of organisatie in gesprek over de toekomst van Papendrecht. Over onderwerpen die u en ons raken. We zoeken een permanent gesprek, dus niet één keer of voor een specifiek project. We praten met elkaar, en ondertussen zijn u en wij aan de slag.

Deel dit bericht!

Reacties

Meta Kruijs
15 april 2019

Dat je je best verbonden voelt met Papendrecht, maar niet precies weet wie in de huizen dichtbij wonen.

Jan Zuidema
16 april 2019

Inderdaad Meta, zo is het inderdaad.

Mary van Soest-Jonkers
16 april 2019

ik voel me op zich wel verbonden met Papendrecht maar mis toch iets. Ik kan alleen niet omschrijven wat. Is het iets voor de jeugd, voor de ouderen, winkels... ik weet t niet. Helaas lang niet het contact met alle buren mede doordat mensen er niet veel zijn. Ook is iedereen achter zijn eigen schutting verborgen tegenwoordig en dat steekt me wel eens. DE rotzooi van allerhande verschillende schuttingen, tuinhuisjes, voortuinen die als opslagplaats dienen en zelfs ergens precies op de hoek van een straat je officiële carport vervangen voor een tuin waardoor je auto heel hinderlijk op de hoek staat en het bij het naar school brengen van kinderen nogal vervelende situaties oplevert. Ik denk dat we meer moeten gaan bruisen maar ook niet te hard van stapel moeten gaan lopen met allerlei klimaatmaatregelen. Ik hoop er ooit nog eens achter te komen wat ik mis

Yvonne van der Kruit
19 april 2019

Na 22 jaar kan ik wel zeggen dat ik mij verbonden voel met Papendrecht. Ik weet nog steeds niet alle straten, maar ben wel blij dat Papendrecht niet zo groot is dat ik mij verdwaald kan voelen. Ik voel mij ook thuis in `Papendrecht, veel mensen groeten elkaar en in mijn buurt kennen we elkaar in elk geval van gezicht. Het verbonden voelen met de buurt wordt ook versterkt door het vele wandelen met mijn hond. Daarnaast ben ik zeker als buurtverbinder verbonden met Papendrecht.

Willemien Oosting
12 mei 2019

Ik woon bijna 30 jaar in Papendrecht en het bevalt me uitstekend.In de flat waar ik woon ken ik de buren van mijn verdieping bij naam en gezicht.Iedereen heft wel eens een praatje en dat is gezellig.
Andere mensen ken ik wel van gezicht, je komt elkaar toch telkens tegen in de lift.
Ook op straat groeten de mensen als je ze tegenkomt.Dat is in de grote stad wel anders.
Ik doe vaak mijn boodschappen op de Meent en waar ik me dan aan erger is de grote leegstand in het winkelcentrum.