PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Theater Lapstok: Pakjespaniek

Sinterklaas vindt dat het tijd wordt dat Piet Paniek ook eens pakjes gaat bezorgen.
Pepernoten strooien kan hij als de beste, maar op de stoomboot heeft hij nog nooit meegevaren (te eng), het paard van Sinterklaas vasthouden wil hij niet (te spannend) en al helemaal niet een cadeautje door de schoorsteen gooien (te gevaarlijk).

Omdat hij toch zijn pietendiploma wil halen, heeft Sinterklaas hem de opdracht gegeven het pakje van Pien te bezorgen. Na een lange reis op de fiets, raakt hij op het laatste moment door de zenuwen het pakje kwijt. Oei, wie heeft het pakje nu?
De kinderen laten al snel zien dat ze natuurlijk zelf ook wat pietenlef en pietenhandigheid hebben. Lukt het ze het pakje terug te vinden en Piet Paniek klaar te stomen voor de ultieme schoorsteenklim? Natuurlijk een voorstelling vol met liedjes!

Dit is een familievoorstelling voor kinderen van 2-6 jaar. De aanwezigheid van een ouder of begeleider is verplicht. Er is plaats voor 100 kinderen.

De toegang is gratis op donderdag 5 december, aanvan 15.00 uur. (en niet om 14.00 uur zoals in de brochure is vermeld.)

Alle informatie over PUP vindt u hier: PUP_A4 Brochure-2019_v7.pdf


   


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.