PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Tuinplannen maken!

De ochtend nadat onze minister president ons had opgeroepen even geen handen meer te schudden, kwam ik bij de opticien. Een heel actieve ondernemer in het Hillegersbergse en hij vroeg mij vrijwel direct nadat we elkaar een elleboog hadden gegeven naar mijn plan…
Mocht hij zich genoodzaakt voelen, met het oog op de sociale onthouding toen nog alleen in Brabant, zijn zaak tijdelijk te sluiten, dan was dat een goede aanleiding z’n huis te gaan schilderen. De benodigdheden had hij uiteraard al in huis.

In de tram terug dacht ik na over mijn plan, natuurlijk lagen er nog twee nieuwe boeken van m'n verjaardag, wilde ik die ene vriendin in het buitenland al een hele tijd schrijven en had ik zelf ook nog een halve pot latex staan... en ik dacht; had ik maar een fijne tuin!!

Voor degene die wel een tuin hebben, nu noodgedwongen wat extra tijd en nieuwe tuinplannen willen maken klik hier voor inspiratie.

Zelf toch nog even een extra bijvriendelijk plantje voor op het balkon gekocht, wel zo gezellig straks.. ;).


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.