Details

Vrijdag 27 mei 2022 van 09:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Andoornlaan 38, Papendrecht

Op de vrijdag na Hemelvaartsdag organiseren wij voor alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisschool een atletiektoernooi. Op deze dag willen we hen op een leuke, laagdrempelige manier laten kennismaken met de atletieksport.

's Morgens zijn de kinderen uit groep 3, 4 en 5 aan de beurt; 's middags de kinderen uit groep 6, 7 en 8. School krijgt van ons in de week voorafgaand aan het toernooi informatie over hoe laat de kinderen waar worden verwacht.

Alle kinderen nemen deel aan een meerkamp bestaande uit een sprint (40 of 60 m.), verspringen, balwerpen en een lange afstand (600 of 1000 m.). Elke deelnemer krijgt na afloop een diploma waarop de prestaties vermeld staan. Voor de nummers 1, 2 en 3 van iedere groep is er bovendien een medaille. 

Er kan alleen via school worden ingeschreven, tot en met 18 mei a.s.. De kosten bedragen € 1,-- per deelnemer. De school krijgt een factuur voor het inschrijfgeld.

De kinderen worden tijdens het toernooi begeleid door jeugdatleten van onze vereniging. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Els Verberkmoes, of 078 6150417.

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Schoolsportkalender, Sport en beweging
Leeftijd
6 - 12

Over de organisator

AV Passaat
AV Passaat is ontstaan uit de fusie van de vereniging AV Sliedrecht en ARSV Papendrecht. De naam Passaat staat voor PApendrecht en Sliedr...... Lees meer