Details

Vrijdag 23 december 2022 tussen 20:00 en 21:30
Afgelopen
Van der Palmstraat 3
Papendrecht, Nederland

Na het geweldige concert in november 2019 is het lange tijd onmogelijk geweest om concerten te organiseren. Eindelijk kunnen we weer uitkijken naar een nieuw concert - dit keer met een concertreeks -  die van start gaat op vrijdag 23 december met een kerstconcert in de Bethlehemkerk. 

Deze concertreeks is een zogenaamd drieluik met als overkoepelend thema ‘Prepare Ye The Way'. Het tweede concert van deze concertreeks valt In de Passie-Paastijd en zal op zaterdag 8 april 2023 worden gegeven. Aan dit concert zal de bekende solist Sharon Kips meewerken. Het laatste concert van deze reeks is het Hemelvaart-Pinksterconcert wat gehouden wordt op woensdag 24 mei 2023. 

Het duurt gelukkig nog even en dat geeft ons de ruimte om alle mooie  liederen voor die tijd  in te studeren.  

Voor het eerste kerstconcert worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Evenals voorgaande concerten zullen eigen koorsolisten en het combo onder leiding van Willem Vlot meewerken. Het koor staat onder begeleiding van onze dirigent Hans van Blijderveen, die al vele jaren betrokken is bij Les Chantres. 

Laten we komende maanden weer gaan genieten van de prachtige muziek die ten gehore zal worden gebracht. Muziek verbindt, dat willen we als koor ook komende concerten weer gestalte geven. 

Prepare Ye The Way, vrijdag 23 december om 20.00 uur in de Bethlehemkerk. Zet het vast in uw/jouw agenda en geef het door aan iedereen in je omgeving. De toegang is gratis, collecte bij de uitgang voor de onkosten. 

Wijk
Elders
Thema
Religie en levensbeschouwing
Leeftijd
6 - 12, 12 - 18, 18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Les Chantres
Gemengd koor Les Chantres bestaat uit een enthousiaste groep zangers, begeleid door het eigen combo en onder leiding van dirigent Hans va...... Lees meer