Details

Zondag 19 maart 2023 van 12:59 tot 14:00 uur
Afgelopen
P.C. Hooftlaan 178, Papendrecht
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op zondag tot en met 25 juni 2023

Iedereen hoort erbij!
Bij de Eén voor één diensten is iedereen welkom! Wij eten, vieren en bidden met elkaar. En wij luisteren naar elkaar. Hier mag je zijn wie je bent. Er is aandacht voor jou. Kom je ook een keer langs om sfeer te proeven? We kijken uit naar je komst!

Nieuw thema: 'Water & Vuur'
Van 19 maart tot en met 11 juni gaan de diensten over het thema 'Water & Vuur'. Wat hebben de elementen water en vuur met God en met jou te maken? Dat ontdek je in de toegankelijke Eén voor Eén diensten. Allerlei spannende, onbekende en mooie geschiedenissen uit de Bijbel komen tot leven!

Wat is een ‘Eén voor één dienst’?
Een ‘Eén voor één dienst’ is een toegankelijke samenkomst in de Elimkerk. We noemen het een ‘Eén voor één dienst’ omdat die ene God er is voor die éne persoon. De dienst begint om één voor één (12.59 uur). Elke twee weken wordt er een ‘Eén voor één dienst’ gehouden.

Hoe kun je hoop houden voor de toekomst? Waar draait het nu écht om in het leven? Bestaat God? En zo ja, wat heb ik daaraan? Hoe kun je meer verbonden raken met jezelf of met andere mensen? Bij de Eén voor één diensten krijg je antwoorden op de vragen die jou bezighouden.

Meer informatie
Heb je nog vragen? Bel of stuur dan een appje naar Gerrit, 06 – 50 49 14 87.

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Ontmoeten, Religie en levensbeschouwing, Zingen en muziek maken
Leeftijd
18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator