Details

Zaterdag 3 juni 2023 van 15:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Veerpromenade 21, Papendrecht

Tijd: 15:00-21:00

Entree: donatie naar keuze aan KiKa

Locatie: Terras De Nieuwe Bourgondiër

Wellicht heeft u het spaarvarkentje bij onze kassa weleens zien staan met ”Munten voor KiKa”. Onze eigen Niels gaat in november de New York Marathon lopen. Deze gaat hij lopen voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Hiervoor dient hij geld op te halen. Om zoveel mogelijk geld op te halen heeft Niels ervoor gekozen om in plaats van te collecteren een aantal sportieve challenges te doen om hiermee geld op te halen.  Eén van die challenges is 7 marathons in 7 dagen lopen.

Op zaterdag 3 juni loopt hij zijn 7e marathon op de 7e dag. Als afsluiter organiseren wij op deze dag een heuse KiKa party op ons terras. Wij kleden het terras aan en proberen op deze dag zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Allereerst vragen wij als entree een donatie naar eigen keuze op Niels zijn KiKa pagina. Verder zullen wij op deze dag 20% van de omzet die we met de KiKa party generen doneren aan KiKa.

Wijk
Westpolder - 't Eiland, Molenvliet, Kraaihoek, Middenpolder, Wilgendonk, Oostpolder - de Kooy, Elders
Thema
Evenementen, Goede doelen, Sport en beweging
Leeftijd
12 - 18, 18 - 50, 50 - 60, 60 - 90

Over de organisator

Mitra De Nieuwe Bourgondiër
Mitra De Nieuwe Bourgondiër is een drankenspeciaalzaak & proeflokaal aan de Veerpromenade 21 te Papendrecht.Zie voor meer informatie www....... Lees meer