PuurPapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Planten teveel? Breng ze naar de ruiltuin!O o, de fans van de ruiltuin halen de ruiltuinen leeg... Nou ja, het aanbod is nu even wat minder. ;-)
Heb je planten, stekjes of zaden over? Breng ze naar de ruiltuinen!

Burendag en de ruiltuin
Op 28 september is er burendag in de Tuin van de Spil en dan zou het wel leuk zijn als er veel stekjes in de ruiltuin staan. Ook de scholen zijn weer gestart, dus de leerlingen willen graag weten of er nog planten beschikbaar zijn.  Tijdens burendag willen we de ruiltuin onder de aandacht brengen. De ruiltuin is alleen zo'n succes dat bijna al onze planten op zijn. 

Zaden voor volgend jaar?
Heb je zaden over ? Heb je teveel zaden van radijs, spinazie of veldsla die nu nog (net) gezaaid kunnen worden? Heb je tweejarigen gezaaid, die bewaard kunnen worden in een schuur of kas? Breng ze naar de ruiltuin! 

Heb je stekjes van de braam (zonder stekels) of een stuk van de framboos gehaald? Fruitboompjes en struiken zijn erg welkom in de schooltuinen. Breng ze naar de ruiltuin en samen zorgen we voor een nieuwe plek voor jouw te groot geworden tuinplant.

Lees op PuurPapendrecht alles over het inleveren op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag bij de ruiltuin bij de Heerlijkheid. De inleverbak van de ruiltuin bij De Spil is altijd bereikbaar, maar onze inleverbak kan wat verschoven zijn, er zijn schilders aan het werk.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.