Welkom op de Welzijnswijzer van de gemeente Papendrecht. Hier vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die hulp, ondersteuning en activiteiten bieden aan inwoners. Bijvoorbeeld op het gebied van ontmoeting, mantelzorg, bewegen en vrijwilligers.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Vrije tijd

Je vrije tijd leuk en nuttig besteden? Hier vind je een overzicht van activiteiten die je kunt doen in je vrije tijd: van vrijwilligerswerk tot het oppakken van een leuke cursus. En van een koffieochtend tot aan een sportles.

Kind en gezin

Heb je vragen over opgroeien, opvoeding of ontwikkeling van je kind? Of kan je zelf wel wat hulp gebruiken? Vind hier de mogelijkheden om daarbij ondersteund te worden.

Geld en papieren

Heb je moeite om rond te komen elke maand? Heb je schulden die je nu niet terug kan betalen? Of heb je ruzie met je werkgever en wil je weten wat je rechten zijn? Bekijk hier welke mogelijkheden tot hulp er zijn.

Gezondheid

Wil je meer bewegen of gezonder eten? Of heb je hulp daarbij nodig? Ben je soms somber of heb je last van een verslaving en wil daar van af? Kijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Comfortabel thuis

Wil je graag thuis blijven wonen maar zijn daarvoor aanpassingen of hulp nodig in huis? Of ben je mantelzorger en heb je ondersteuning nodig? Verschillende organisaties kunnen je daarbij helpen.

In de buurt

Wil jij ook wonen in een fijne, veilige en betrokken buurt? Vind hier organisaties en initiatieven die helpen bij een fijnere buurt met mensen die omkijken naar elkaar.

Uitgelichte verhalen

Populair

Welkom bij Inloop De Spil. de laagdrempelige ontmoetings- en activiteitenplek van Wijkgerichte Zorg in gemeente Papendrecht. Hier hebben ...
Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leve...
De Volksuniversiteit Papendrecht biedt leuke en leerzame cursussen, workshops en lezingen voor iedereen. Op onze website tref je het voll...