Inschrijven, hoe doe je dat?


Hoe doe je dat?

Stap 1

Inschrijven doe je via 'Inschrijven'. Dit is te vinden op deze website www.puurpapendrecht.nl, helemaal rechtsboven op de pagina. Het inschrijfformulier loodst je door alles heen.

Optie 1: zonder Facebook: vul het formulier in.

Optie 2: Inschrijven met Facebook: log in op Facebook en ga daarna (terug) naar www.puurpapendrecht.nl. Klik op de knop 'Schrijf je in'. Klik op 'Snel inschrijven met Facebook' en zie dat het inschrijfformulier veranderd. Je profielfoto op Facebook wordt hierdoor ook op PuurPapendrecht.nl gebruikt. Inloggen wordt hierdoor makkelijker.

Bedrijfsnaam is optioneel, voorkom dubbele pagina's!

Laat dit veld leeg, want bijna alle groepen en bedrijven staan al op PuurPapendrecht.nl. Je kunt beter eerst inschrijven en later de groep of bedrijf opzoeken. Vul dit alleen in als je bedrijf of organisatie nog niet bestaat op PuurPapendrecht.nl. De redacteur van de groepspagina zal je profiel toevoegen als 'medewerker'.
Wil je toch meteen een pagina aanmaken voor je eigen bedrijf, organisatie of vereniging? Voer dan de naam in.

Thuisadres
Het buurtplatform werkt met adressen in Papendrecht, dat kan je werkadres zijn als je niet in Papendrecht woont. Vul de postcode en huisnummer in en controleer of het klopt.

Stap 2

Vul het formulier verder in en maak je profiel persoonlijk: voeg een foto van jezelf toe als die niet via de Facebook meekomt en schrijf iets over jezelf. 

Stap 3

Hoera, je bent nu ingeschreven! Kijk in je mailbox voor de bevestiging. Nu kun je berichten plaatsen, foto's plaatsen en nog veel meer! Ook ontvang je wekelijks een buurtmail in je mailbox met activiteiten en alles wat er te doen is in Papendrecht de komende week.

Vragen?

De buurtverbinders zijn bereikbaar via Vragen & Contact of per mail contact@puurpapendrecht.nl of via een chatbericht op Facebook.com > PuurPapendrecht.nl.of zoek in de agenda wanneer de buurtverbinders in de buurt zijn.