Leer de geheimen van bier kennen! En leer het ook nog combineren met spijzen...
In Nederland komen steeds meer microbrouwerijen, die ambachtelijke lokale bieren brouwen. Maar wat is nou eigenlijk een lekker biertje? Een frisse blond? Een volle en stevige dubbel?
Wat is eigenlijk het verschil tussen bier en pils? Wat stelt u zich voor bij ‘hoge gisting’? En hoe koppig is een bokbiertje?
U leert het allemaal, zowel in theorie als praktijk in deze workshop.
Uw bierdocent, Roelof Weekhout, heeft zich na zijn opleiding tot vinoloog toegelegd op de prachtige en verrassende wereld van de bieren en heeft een brede ervaring en kennis van het proeven, herkennen en vooral genieten van bier. Chef Benno Gunsing heeft ruim 30 jaar horeca-ervaring, achter het fornuis als chef, maar ook als gastheer/sommelier. Roelof en Benno maken van elke workshop een culinair feestje.
Zaterdag 24 november 20181
workshop van 5 uur aanvangstijd 16:00-21:00 uur.
Prijs: € 50,00 plus € 25,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Meer info/inschrijven: www.vupapendrecht.nl