Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Financieel CaféHeeft u uitleg of advies nodig over brieven of uw administratie? Wilt u meer grip op uw geld? Kom dan lang bij het Financieel Café. Op vrijdag 11 januari van 18.00-19.30uur kunt u binnenlopen bij Bibliotheek AanZet, Veerweg 135.

Bij het financieel Café kunt u terecht voor vragen en advies op financieel gebied, zoals huur- en zorgtoeslag, problemen met uw uitkering, beslag op uw inkomen, het invullen van formulieren, zoals voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen en voor hulp en advies bij het ordenen van de thuisadministratie. Ook wanneer u niet goed kunt rondkomen en advies nodig heeft bij budgetteren om de inkomsten en uitgaven in balans te brengen, kunt u terecht bij het Financieel Café.

Bij eenvoudige vragen wordt u direct geholpen. Wanneer dat nodig is, kunt u eventueel worden doorverwezen naar een andere instantie of kan een afspraak gemaakt worden bij het sociaal raadsliedenwerk. De aangeboden hulp van Sterk Papendrecht sociaalraadsvrouw Grian de Haan is gratis en u hoeft van te voren geen afspraak te maken.