Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Open dag De Heerlijkheid van PapendrechtOp zaterdag 13 juli vindt bij ons weer de Dag van de Heerlijkheid plaats. Deze dag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Ons bedrijf staat die dag bol van activiteiten.

Er staan zo’n 20 tal marktkramen op het erf, in de boomgaard en op de Hooizolder. Tal van gasten geven demonstraties en proeverijen. Er zijn verkopingen, prijsvragen en diverse kinderactiviteiten, zoals ponyritjes. U kunt ook een kijkje nemen in de bierbrouwerij. 

De boomgaard is toegankelijk voor iedereen, de fruitteler en imkers kunnen veel vragen beantwoorden en vertellen over hun vak.

Even uitrusten op het boomgaardterras of op de Hooizolder is dan heerlijk, onder het genot van een ijsje, kopje koffie/thee of een glaasje sap en wat lekkers erbij komt een mens weer helemaal tot rust. Of wat dacht je van een heerlijke pannenkoek, tosti of broodje hamburger?
De toegang is gratis.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.