Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Uitnodiging NLDOET 2019
Vrijwilligers nodig? Doe mee met NLdoet!

Ieder jaar doet Papendrecht groots mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland die vrijwilligers(werk) in de schijnwerpers zet. Het werven van nieuwe vrijwilligers is een belangrijk aandachtspunt voor Papendrechtse vrijwilligersorganisaties en voor veel organisaties blijft dit een uitdaging. Hét mooie van NLdoet is dat het nieuwe vrijwilligers aantrekt én uw klus wordt geklaard.

NLdoet: Klussen 

In 2019 is NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Vrijwilligers doen die dag klusjes zoals een ruimte verven, een tuin opknappen, een high tea organiseren of een uitje organiseren voor cliënten. Zij maken op die manier kennis met uiteenlopende vormen van vrijwilligerswerk. De ervaring leert dat NLdoet elk jaar weer nieuwe vaste vrijwilligers oplevert. NLdoet brengt vrijwilligers voor één dag op de been; het is aan u om nieuwe vrijwilligers te enthousiasmeren en voor langere tijd aan uw organisatie te binden.

Financiële bijdrage
Komt uw organisatie handen te kort? Meld uw klus dan aan op www.nldoet.nl. U kunt dan meteen tot 31 januari een financiële bijdrage van maximaal € 400,- aanvragen. Hoe eerder hoe beter, want op = op. Heeft u nog geen klus in gedachten, op de website vindt u ook inspirerende voorbeelden van klussen.

Lunch voor de klussers

Wij gaan ervan uit dat organisaties met een eigen accommodatie zelf indien wenselijk een lunch verzorgen voor hun klus-vrijwilligers. 

Wilt u meer informatie over NLdoet Papendrecht en/of heeft uw organisatie niet mogelijkheid om zelf voor een lunch te zorgen, neem dan contact op met Judith van Gulik/ Pauline van der Kraan vrijwilligerspunt Sterk Papendrecht, email: of tel: 078-6154741.