Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Wethouder Corine Verver werkt bij de VoedselbankWethouder Corine Verver zal op vrijdag 9 november van tien tot twaalf uur werken bij de Voedselbank, Coornhertstraat 4.

Werken op locatie betekent dat de wethouder op de gekozen locatie aan het werk gaat, maar ook in gesprek met mensen die op de locatie werken of langskomen. Het is ook een goede gelegenheid om met uw vragen of ideeën in gesprek te gaan met de wethouder. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.

Corine Verver: "Het is altijd de vraag waarom een voedselbank nodig is. Maar de voedselbank heeft zich in Papendrecht allang bewezen. Ik wil graag een indruk krijgen van de inzet van de vrijwilligers en wat de voedselbank betekent voor de mensen die er gebruik van maken. Ook ga ik graag in gesprek met u. U bent van harte welkom met uw vraag, klacht, idee of wat u ook met mij wilt bespreken. Het kan gaan over elk onderwerp. In ieder geval ben ik zeer geïnteresseerd in uw mening als het gaat over de onderwerpen waar ik verantwoordelijk voor ben binnen het College van burgemeester en wethouders: burgerzaken, dienstverlening, cultuur, burgerparticipatie, wijkteam (Sterk Papendrecht), Wmo, volwassenenzorg, evenementen en omgevingsvisie."